Huajun Crafts Products Factory

Как да настроите LED подова лампа?

Време за освобождаване: 2022-06-06 17:09:30  Хитове: 6

you може да има подова лампа в хола ви, за да допринесе за цялостното осветление на стаята. Ако използвате подова лампа за това, тя ще определи типа, който купувате и къдетоe Поставяте го.

for дизайн: in някои случаи, подова лампа може да бъде избрана, за да се впише в общата тема на вашата стая. Определено би послужило като околно осветление, но се разглежда най -важното като дизайнерски елемент на вашата стая, за да зададете тона.

where За да поставите подова лампа в хола

1. По стълби

stairs обикновено са една от най -малко оценените райони на дома. Разбира се, вие ги използвате, за да стигнете от едно ниво на къщата си в друго, но вероятно рядко им обмисляте втора мисъл. Това е жалко.

after всички,rgb LED подова лампа има 16 промени в цвета и може да бъде настроен на желаната от вас color by дистанционно управление, за да създадете топла и романтична атмосфера за вашия дом

Ключът е да имате подова лампа под или зад ъгъла на стълбите, което създава стилен вид, който е красив и практичен и прави поемането на стълбите през нощта много по -малко опасно. \

2. Около мебели

these минималистични лампи се вписват удобно в ъглите, прилепнали към стените и се плъзгат зад мебели. they' re leds, така че вие ​​не сте' t трябва да се притеснявате за топлинните щети. gedsigns Design ще им позволи да стоят безопасно.103; За да се оправя сляпо в тъмното или да включите надземната светлина.

and добави атмосфера към стаята, запалвайки останалата част от мебелите.&#3

. Около огледала и рамки за картини. Същото важи за огледалото и рамките на картините. В края на краищата това са декоративни елементи, които наистина могат да изскочат само с малко помощ от внимателно поставен източник на светлина.

many хората използват огледала, за да създадат илюзията за пространство в малки стаи, а светодиодните светлини могат да могат Добавете още по -голямо визуално подобрение.

and, докато рамките на картината често са прекрасни парчета сами, лентата светлина може да добави измерение, драма и наистина да разкрие всеки изискан детайл.

4

. Около вратитеdoors често се пренебрегват, защото минавате през тях толкова много пъти на ден.

now Нека

39; Атмосфера за дома и ни пуснете и излизаме безопасно. . &around# 

swimming pool

floor светлините могат да бъдат поставени до басейна, за да се украси вашата градина, създавайки романтична атмосфера и оптимизиране на ландшафтен стил .Choose Smart LED подови лампи, които предлагат разнообразни светлинни режими, които да отговарят на вашите различни нужди: комбинация, последователност, бавно избледняване, трептенеflash, стабилно.create перфектната атмосфера за вас на партито

/tere наистина нищо по -забавно от увеличаване на визуалната привлекателност на вътрешното пространство. За щастие, тези съвети как да настроите LED светлини в хола ви ще ви помогнат да създадете вида на жизнената среда, за която винаги сте мечтали. 

за повече информация и да закупите перфектното осветление за вашето Начало, моля, свържете се с нас

 

предишен: Как да инсталират...

Следващия: Какви са предимст...

Сподели го

  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory