Huajun Crafts Products Factory

Как да инсталирате LED светлинна светлина на тавана?

Време за освобождаване: 2022-06-06 16:54:48  Хитове: 6

flush светлините на тавана са уникални, защото могат да се използват буквално anywhere в дома. Дори и да имате доста ниски тавани, осветителното тяло на Flush Mount все още ще бъде чудесно за използване, за разлика от много други тела. Ако наемете електротехника за инсталиране, това обикновено отнема над 100 долара. Сега можете да спестите $ 100, като следвате ръководството за инсталиране на статии.

  1.at първо, моля, уверете се, че ще получите инструмент за инсталиране. След това, моля, следвайте Guid

before да започнете, съберете всички инструменти, които' ще се нуждаете от този проект. Замяната на светлината на Flush-mounted тавана е доста проста, така че и списъкът ни с инструменти също е. Отвертка-head и phillips и малък регулируем гаечен ключ са всичко, от което се нуждаете. Ако имате захранваща отвертка, тя' ще направя работата да върви малко по -бързо.

voltage тестер: in Инсталиране на това приспособление, ще се справите с проводници, така че, уверете се Пригответе това, защото ще ви е необходимо, за да проверите дали някой проводник е на живо или не.

 2.图片2.png

how за безопасно изключване на мощността: 

before стартиране, не забравяйте да изключите цялата мощност към осветителното тяло. Намерете кутията си за прекъсване и изключете цялата мощност в тази стая. Double

check, като обърнете превключвателя на светлината на тавана и се уверете, че проводниците са на живо с тестер за напрежение. Никога не разчитайте на превключвателя на светлината, за да изключите захранването. it също е препоръчително да поставите бележка върху този превключвател в полето за предпазители, което показва, че е изключен с причина, така че някой да не го постави отново Докато работите с проводници, без да знаете. Това би било много опасно.3.how да се премахне стара светлина на тавана:-if Има монтирано приспособления там, след което внимателно Извадете крушките и го разглобейте. Disconnect the wires and then set it apart.

   

 

  4. how, за да свържете промивна светлина на тавана: use отново тестера за напрежение, за да проверите дали проводниците са на живо .you можете Трябва да направите е да свържете LED лентите към краищата на LED сплитера и да включите женската към мъжа върху захранването. to мощност ще бъде разпределен равномерно и светлините ще работят по начина, по който те39; трябва да. След това ги сгънете спретнато и ги поставете в кутията на кръстовището. Уверете се, че всички проводници са вътре в тавана

turn захранване обратно наnow, можете да се върнете към полето за предпазител и да включите превключвателя отново. В този момент новото ви приспособление трябва да доведе до светлина.if не, тогава вероятно сте грешили някой whiker &101;, може би с окабеляването. И така, изключете захранването и преминете и проверете отново.# 

make, че проводниците на закрепване са свързани правилно към съответните им проводници на тавана.

well, ако Чувствате се за някакво подобрение на дома, тогава може би бихте могли да помислите за тази клетъчна светлинаfor под 50 долара.  

предишен: Как се прави LED сак...

Следващия: Как да настроите LE...

Сподели го

  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory